Ta hand om er & stay safe 💙
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Skellefteå Konståkning och Covid-19

Om du är/varit sjuk hittar du information om vad som gäller här.

 

Nationella allmäna råd om rekommendationer för att minska spridningen av Covid-19

 

Skellefteå Konståknings hållning gällande Covid-19

Skellefteå Konståkning följer de riktlinjer och rekommendationer som Folkhälsomyndigheten beslutat om. Vi anpassar och ställer om våra träningar utifrån förutsättningarna. Ambitionen är att kunna fortsätta vår verksamhet i största möjliga grad möjligt och samtidigt erbjuda en säker miljö för våra medlemmar och våra tränare att vistas i.

 

Omklädningsrum

Torsdagen den 12 november nåddes vi av informationen från kommunen om att det inte är tillåtet att byta om i omklädningsrummen på Skellefteå Kraft Arena. Omklädningsrummen kommer dock att vara öppna för ökad tillgång till toaletter. Väskor kan lämnas i omklädningsrum, men värdesaker lämnas med fördel hemma då vi inte kommer att ha möjlighet att låsa eller stänga dörrarna till omklädningsrummen.

 

Omklädningsrummen ska ej användas som uppehållsrum!

 

Vi ber därför våra åkare:

 

  • att byta om till träningskläder hemma
  • värma upp hemma
  • komma till hallen i nära anslutning till träningstiden samt åka hem direkt efter, så att vi minskar onödigt spring och vistelse i anläggningen.

Skridskor och gympaskor ska knytas på i Kombihallen.

 

 
Sponsorer
Köp Bingolotto