Stolt SM arrangör 2017
Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Nya riktlinjer från Folkhälsomyndigheten
2020-11-11 15:16

Folkhälsomyndigheten måndagen den 10 november, beslutat om nya skärpta allmänna råd i tre regioner, och Västerbotten är en av dessa regioner. 

 

Nya riktlinjer

Enligt Folkhälsomyndighetens nya riktlinjer uppmanas alla, fr o m den 10 november att:

  • Om möjligt undvika att ha fysisk kontakt med andra personer än de som man bor tillsammans med. Det innebär bland annat en avrådan från att arrangera eller delta i en fest eller liknande socialt umgänge. Man bör också undvika vissa typer av aktiviteter om de inte går att genomföra utan fysiskt avstånd till andra, som kontaktsporter eller hälso- eller skönhetsvård som inte är medicinskt motiverad.
  • Avstå från att vistas i inomhusmiljöer som butiker, köpcentrum, museer, bibliotek, badhus och gym. Nödvändiga besök i exempelvis livsmedelsbutiker och apotek kan göras.
  • Avstå från att delta i exempelvis möten, konserter, föreställningar, idrottsträningar, matcher och tävlingar. Detta gäller dock inte idrottsträningar för barn och unga födda 2005 eller senare.


Så påverkar detta Skellefteå Konståkning

Vi har gjort om i träningsschemat och ställt in de träningstillfällen vi haft inplanerade i Kopparhallen och Boliden och förlagt dessa i B-hallen istället, detta för att minska vårt resande och koncentrera våra träningar till en och samma anläggning. Justeringar kan kommer att ske så håll utkik på schemat!


De nya riktlinjerna kommer även att medföra en några förändringar i våra träningsgrupper. För våra åkare födda 2005 och senare kommer träningarna att fortlöpa som vanligt fram tills eventuellt nya riktlinjer råder om annat.


För våra åkare födda före 2005 ställs tyvärr träningarna in, enligt de nya riktlinjerna, fram till och med den 8 december då vi hoppas på nya riktlinjer som möjliggör för fortsatt träning.


Det är onekligen märkliga tider vi lever i. Håll er friska och ta hand om varandra! ❤️

Covid-19
2020-10-24 17:25
Igår fick vi information om att det finns två konstaterade fall av Covid-19 hos Skellefteå AIK.

Enligt kommunen är detta inget som kommer att påverka verksamheterna som befinner sig i Skellefteå Kraft Arena. Vi och andra fortsätter som vanligt och uppmanas att fortsätta följa Folkhälsomyndighetens riktlinjer. 

Vi vill därför passa på att påminna oss alla om att hjälpas åt att bromsa smittspridningen. Vi ska med andra ord fortsätta att hålla avstånd, tvätta händerna ofta och stanna hemma om om vi känner oss sjuka. 

Ha ett gott läslov och roligt läger!
Årsmöte
2020-10-01 17:32
Varmt välkomna till Skellefteå konståkningsförenings årsmöte 2020-10-15, kl.18.00-19.30 i Norrhammarskolans matsal. Det kommer serveras kaffe och kaka. För att komma till kallelsen klicka här.
Restriktioner för föräldrar/medföljande
2020-09-09 18:13
Rättelse
Informationen som kommit till föreningen handlar inte om att kommunen beslutat om att förbjuda föräldrar och/eller medföljande i anläggningarna, detta är ett missförstånd. Däremot kom en uppmaning från kommunen om att varje förening ska informera och uppmana sina medlemmar om att alla ska göra vad de kan för att undvika trängsel i anläggningen, något som sker i anslutning till träningar.

Föräldrar och medföljande kan vistas på hyllan i Kombihallen men ombeds att följa Folkhälsomyndighetens restriktioner samt att respektera att anläggningen i första hand är till för aktiva idrottsutövare samt tränare.
KICK OFF WEEK SIGN UPS
2020-07-13 13:53
Hej allihopa,
Kick Off Vecka veckaschema finns på vår webbplats.
Vänligen kontrollera din e-post för att registrera alternativ så snart som möjligt.
Avstängd för anmälan torsdag 30 juli .....
Ha en bra dag....
Sean
___________________________________________
Hi Everyone,
The kick off week schedule is on our website.
Please check your email for sign up options AS SOON AS POSSIBLE.
Cut off for sign up in Thursday July 30th.....
Have a good day....
Sean

2020-05-13 12:03
Hej allihopa,

Utomhusklasser börjar i vecka 20 ..... kontrollera veckoscheman.
Outdoor off ice classes start in week 20.....please check weekly schedules.

Sean
 
Swishnummer 123 218 49 84