Stolt SM arrangör 2017
Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Köp stödbiljetter och vinn privatlektioner
2020-12-26 15:49
Som ni alla förstår blev det ingen julshow från Skellefteå Konståkning i år. Om du vill får du gärna stötta oss genom att köpa stödbiljetter. En biljett kostar 50 kr och varje biljett ger dig eller någon du känner, med eller utan förkunskap, chansen att vinna en privatlektion i konståkning! Vi lottar ut 10 lektioner och du kan givetvis köpa hur många biljetter du vill. Swisha till 1232184984 och märk betalningen med "Stödbiljett + namn" på personen som du vill ska vara med i utlottningen. Vinnarna presenteras i våra digitala kanaler söndag 10 januari. Ta hand om er!
Nya restriktioner...
2020-12-21 17:49
Och när vi tror att vi har kursen satt för det kommande halvåret förändras förutsättningarna igen..

De nya restriktionerna som offentliggjordes i fredags påverkar vår verksamhet genom att de kommunala träningsanläggningarna tvingas att stänga 22 december - 24 januari. Styrelsen och tränarna arbetar på att hitta alternativ till träningarna.

Hur det rent praktiskt kommer att påverka vårterminen vad gäller träningar, terminsavgifter mm kommer vi att informera alla om så snart vi sett över samtliga alternativ. 

Det känns ofantlig tråkigt att detta besked kommer precis när vi börjat glädjas åt att alla får träna igen, oavsett ålder. Vi måste dock alla göra det vi kan för att stoppa smittspridningen.

Med önskan om en god jul och ett bättre 2021!

Styrelsen,
genom Linda Fredriksson
Nya riktlinjer fr o m 14 december
2020-12-11 14:53
En sammanställning och information om vad de nya riktlinjerna innebär för idrotten hittar du hos RF SISU Västerbotten.
Nya riktlinjer från Folkhälsomyndigheten
2020-11-11 15:16

Folkhälsomyndigheten måndagen den 10 november, beslutat om nya skärpta allmänna råd i tre regioner, och Västerbotten är en av dessa regioner. 

 

Nya riktlinjer

Enligt Folkhälsomyndighetens nya riktlinjer uppmanas alla, fr o m den 10 november att:

  • Om möjligt undvika att ha fysisk kontakt med andra personer än de som man bor tillsammans med. Det innebär bland annat en avrådan från att arrangera eller delta i en fest eller liknande socialt umgänge. Man bör också undvika vissa typer av aktiviteter om de inte går att genomföra utan fysiskt avstånd till andra, som kontaktsporter eller hälso- eller skönhetsvård som inte är medicinskt motiverad.
  • Avstå från att vistas i inomhusmiljöer som butiker, köpcentrum, museer, bibliotek, badhus och gym. Nödvändiga besök i exempelvis livsmedelsbutiker och apotek kan göras.
  • Avstå från att delta i exempelvis möten, konserter, föreställningar, idrottsträningar, matcher och tävlingar. Detta gäller dock inte idrottsträningar för barn och unga födda 2005 eller senare.


Så påverkar detta Skellefteå Konståkning

Vi har gjort om i träningsschemat och ställt in de träningstillfällen vi haft inplanerade i Kopparhallen och Boliden och förlagt dessa i B-hallen istället, detta för att minska vårt resande och koncentrera våra träningar till en och samma anläggning. Justeringar kan kommer att ske så håll utkik på schemat!


De nya riktlinjerna kommer även att medföra en några förändringar i våra träningsgrupper. För våra åkare födda 2005 och senare kommer träningarna att fortlöpa som vanligt fram tills eventuellt nya riktlinjer råder om annat.


För våra åkare födda före 2005 ställs tyvärr träningarna in, enligt de nya riktlinjerna, fram till och med den 8 december då vi hoppas på nya riktlinjer som möjliggör för fortsatt träning.


Det är onekligen märkliga tider vi lever i. Håll er friska och ta hand om varandra! ❤️

Covid-19
2020-10-24 17:25
Igår fick vi information om att det finns två konstaterade fall av Covid-19 hos Skellefteå AIK.

Enligt kommunen är detta inget som kommer att påverka verksamheterna som befinner sig i Skellefteå Kraft Arena. Vi och andra fortsätter som vanligt och uppmanas att fortsätta följa Folkhälsomyndighetens riktlinjer. 

Vi vill därför passa på att påminna oss alla om att hjälpas åt att bromsa smittspridningen. Vi ska med andra ord fortsätta att hålla avstånd, tvätta händerna ofta och stanna hemma om om vi känner oss sjuka. 

Ha ett gott läslov och roligt läger!
Årsmöte
2020-10-01 17:32
Varmt välkomna till Skellefteå konståkningsförenings årsmöte 2020-10-15, kl.18.00-19.30 i Norrhammarskolans matsal. Det kommer serveras kaffe och kaka. För att komma till kallelsen klicka här.
 
Swishnummer 123 218 49 84