Ta hand om er & stay safe💙
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.


Inga vårdnadshavare/medföljande i anläggningarna
2021-02-09 18:23
Med anledning av den ökade smittspridningen i Skellefteå vill vi påminna er om att endast ledare/tränare och aktiva åkare ska vistas i anläggningarna. Vårdnadshavare och/eller medföljande ska med andra ord ej vistas i anläggningen och aktiva åkare ska inte uppehålla sig i anläggningen mer än nödvändigt i anslutning till träningen. Vi ber er att respektera detta då vi kommer att behöva låsa entrédörrarna om detta inte efterföljs

Vi måste hjälpas åt och tillsammans göra det vi kan för att både bromsa smittspridningen men också kunna fortsätta bedriva träningsverksamheten.
Skridskoskolan startar söndag 7 februari
2021-01-22 09:15
Skellefteå Konståkning anordnar årligen en skridskoskola för barn i alla åldrar. Målet är att alla åkare ska lära sig grundläggande skridskoåkning under säkra och glada förhållanden.

Söndagen den 7 februari börjar vi en ny termin med skridskoskolan, missa inte att säkra en plats! Den 7 februari tränar skridskoskolan kl 14:30-15:15 samt 15:15-16:00. 

Träningstiderna för skridskoskolan kan variera något beroende på tillgång till is. För aktuella träningstider, se schemat under Träningstider. 

Antal tillfällen: 10
Dag och tid: söndagar, tiderna kan variera och hittas på schemat under menyn Träningstider. 
Plats: B-hallen, Skellefteå Kraft Arena
Terminsavgift: 1 000 kr + medlemsavgift (200 kr)

Anmälan sker via fliken "Anmälan skridskoskolan". 


Eventuella frågor skickas till skridskoskolan@skellefteakonstakning.se
Köp stödbiljetter och vinn privatlektioner
2020-12-26 15:49
Som ni alla förstår blev det ingen julshow från Skellefteå Konståkning i år. Om du vill får du gärna stötta oss genom att köpa stödbiljetter. En biljett kostar 50 kr och varje biljett ger dig eller någon du känner, med eller utan förkunskap, chansen att vinna en privatlektion i konståkning! Vi lottar ut 10 lektioner och du kan givetvis köpa hur många biljetter du vill. Swisha till 1232184984 och märk betalningen med "Stödbiljett + namn" på personen som du vill ska vara med i utlottningen. Vinnarna presenteras i våra digitala kanaler söndag 10 januari. Ta hand om er!
Nya restriktioner...
2020-12-21 17:49
Och när vi tror att vi har kursen satt för det kommande halvåret förändras förutsättningarna igen..

De nya restriktionerna som offentliggjordes i fredags påverkar vår verksamhet genom att de kommunala träningsanläggningarna tvingas att stänga 22 december - 24 januari. Styrelsen och tränarna arbetar på att hitta alternativ till träningarna.

Hur det rent praktiskt kommer att påverka vårterminen vad gäller träningar, terminsavgifter mm kommer vi att informera alla om så snart vi sett över samtliga alternativ. 

Det känns ofantlig tråkigt att detta besked kommer precis när vi börjat glädjas åt att alla får träna igen, oavsett ålder. Vi måste dock alla göra det vi kan för att stoppa smittspridningen.

Med önskan om en god jul och ett bättre 2021!

Styrelsen,
genom Linda Fredriksson
Nya riktlinjer fr o m 14 december
2020-12-11 14:53
En sammanställning och information om vad de nya riktlinjerna innebär för idrotten hittar du hos RF SISU Västerbotten.
 
Sponsorer