Ta hand om er & stay safe 💙
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Kallelse till årsmöte
2021-09-20 21:23

Varmt välkomna till Skellefteå Konståknings årsmöte torsdagen den 14 oktober, kl 18:00-19:30 på Norrhammarskolan. Det kommer att serveras kaffe och kaka.

 

För att komma till kallelsen klicka här.

Höstterminen är igång!
2021-09-17 15:33

Höstterminen är i full gång och vi kan äntligen börja se fram emot en säsong fylld av både träningar, tävlingar och shower i och med lättnaderna i Folkhälsomyndighetens allmänna råd. Som vi har längtat allihopa!

 

Det förbud som fanns under våren gällande föräldrar i arenan gäller inte längre. Det är med andra ord tillåtet att som förälder/vårdnadshavara att komma och se våra åkare träna och ta del av deras träningsglädje och se den utveckling de gjort medan vi fått hålla oss utanför. :)

 

Vi vill samtidigt passa på att skicka en vänlig påminnelse om att pandemin inte är över. Fortsatt gäller det för oss alla, även fullvaccinerade, att vara uppmärksam på symtom och stanna hemma vid misstanke om covid-19.

Skridskoskola för vuxna
2021-09-06 17:43

Nu erbjuder vi skridskoskola för vuxna! Den här gruppen vänder sig till äldre ungdomar och vuxna som vill lära sig grundläggande skridskoåkning. Inga förkunskaper krävs. Det finns 10 platser och första träningstillfället är lördag 18 september!

Vuxengruppen tränar på lördagar, oftast kl 15.45-16.30 men tiden kan variera beroende på tillgång till istid. Du hittar aktuella tider under fliken "Träningstider".

Antal tillfällen: 10
Dag och tid: Lördagar, oftast 15:45 - 16.30 
Plats: B-hallen, Skellefteå Kraft Arena
Terminsavgift: 1 000 kr + medlemsavgift (200 kr)

Anmälan sker via fliken Skridskoskola > "Anmälan vuxengrupp"

Eventuella frågor skickas till skridskoskolan@skellefteakonstakning.se eller 
melina@skellefteakonstakning.se

Skridskoskolan startar lördagen 18 september
2021-08-09 20:56

Skellefteå Konståkning anordnar årligen en skridskoskola för barn i alla åldrar. Målet är att alla åkare ska lära sig grundläggande skridskoåkning under säkra och glada förhållanden.

 

Lördagen den 18 september börjar vi en ny termin med skridskoskolan, missa inte att säkra en plats! Det 18 september tränar skridskoskolan kl. 15:00 - 15:45 samt 15:45 - 16:30.

 

Träningstiderna för skridskoskolan kan variera något beroende på tillgång till is. För aktuella träningstider, se schemat under Träningstider.

 

Antal tillfällen10

Dag och tid: lördagar, tiderna kan variera och hittas på schemat under menyn Träningstider

Plats: B-hallen, Skellefteå Kraft Arena

Terminsavgift: 1 000 kr + medlemsavgift (200 kr)

 

Anmälan sker via fliken "Anmälan skridskoskolan"

 

Eventuella frågor skickas till skridskoskolan@skellefteakonstakning.se eller melina@skellefteakonstakning.se

Inga vårdnadshavare/medföljande i anläggningarna
2021-02-09 18:23
Med anledning av den ökade smittspridningen i Skellefteå vill vi påminna er om att endast ledare/tränare och aktiva åkare ska vistas i anläggningarna. Vårdnadshavare och/eller medföljande ska med andra ord ej vistas i anläggningen och aktiva åkare ska inte uppehålla sig i anläggningen mer än nödvändigt i anslutning till träningen. Vi ber er att respektera detta då vi kommer att behöva låsa entrédörrarna om detta inte efterföljs

Vi måste hjälpas åt och tillsammans göra det vi kan för att både bromsa smittspridningen men också kunna fortsätta bedriva träningsverksamheten.
Skridskoskolan startar söndag 7 februari
2021-01-22 09:15
Skellefteå Konståkning anordnar årligen en skridskoskola för barn i alla åldrar. Målet är att alla åkare ska lära sig grundläggande skridskoåkning under säkra och glada förhållanden.

Söndagen den 7 februari börjar vi en ny termin med skridskoskolan, missa inte att säkra en plats! Den 7 februari tränar skridskoskolan kl 14:30-15:15 samt 15:15-16:00. 

Träningstiderna för skridskoskolan kan variera något beroende på tillgång till is. För aktuella träningstider, se schemat under Träningstider. 

Antal tillfällen: 10
Dag och tid: söndagar, tiderna kan variera och hittas på schemat under menyn Träningstider. 
Plats: B-hallen, Skellefteå Kraft Arena
Terminsavgift: 1 000 kr + medlemsavgift (200 kr)

Anmälan sker via fliken "Anmälan skridskoskolan". 


Eventuella frågor skickas till skridskoskolan@skellefteakonstakning.se
 
Sponsorer
Köp Bingolotto